HomeQue in de pers: Nieuwe kantine voor Rugby Roeselare
HomeQue

HomeQue in de pers: Nieuwe kantine voor Rugby Roeselare

Samen met rugby Roeselare staan we in voor de bouw van de nieuwe kantine. Onlangs was er een persmoment waarbij we de vorderingen van dit project hebben gepresenteerd.

Delen:

Samen met rugby Roeselare staan we in voor de bouw van de nieuwe kantine. Onlangs was er een persmoment waarbij we de vorderingen van dit project hebben gepresenteerd. Rugby RSL, dat dit jaar hun tienjarig jubileum viert, en verhuist naar de Schiervelde site. Deze verhuizing is noodzakelijk geworden doordat hun vorige locatie, Onze Kinderen in Rumbeke, nu in gebruik is genomen door de lokale hockeyclub.

De kantine bestaat uit 8 Qubes, waarvan 5 gebruikt zullen worden als kantine, en de andere 3 als opslag en sanitair. De kantine zal gedeeld worden met voetbalclub SK Roeselare, wat een unieke samenwerking tussen verschillende sportclubs en disciplines in Roeselare mogelijk maakt. Tijdens een recent persmoment hebben we samen met Rugby RSL de vorderingen van het project gepresenteerd. Sportschepen Piet Delrue prees deze samenwerking als een inspirerend voorbeeld voor andere clubs. Hij benadrukte dat dit project aantoont hoe verschillende sportdisciplines succesvol kunnen samenwerken en de gedeelde infrastructuur optimaal kunnen benutten.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top