Het pad naar unieke louvers
SUNSHIELD Unieke Louvers

Het pad naar unieke louvers

Een lamellensysteem is altijd maatwerk en leverbaar in elke gewenste geometrische vorm. De route naar unieke louvers kent vaak vergelijkbare stappen. Enkele zijn noodzakelijk, andere optioneel.

Delen:

Het begin

Een project begint met een eerste contact. Dat kan zijn naar aanleiding van een opname in het bestek door de architect, een verwijzing door de aannemer, een tip van een vriend of een buur. Of een prettige kennismaking tijdens een evenement zoals de Bis, bouw- & interieursalon.

Een veel gestelde vraag is; wat kost dat? Een lamellensysteem is altijd maatwerk. Voor een vrijblijvend voorstel zijn bouwtekeningen met kozijnmaten vereist. Behalve de oppervlakte is ook de vorm van belang en waar de dragers kunnen worden geplaatst die de lamellen vasthouden.

Na de offerte volgt vaak een afspraak in de showroom. Daar zijn modellen aanwezig met verschillende typen lamellen. Ook aan het pand van Sunshield zijn diverse louver systemen gemonteerd. Je kunt de kantelbare lamellen hier ‘in actie’ zien.

Inmeten

Detailverschillen tussen tekening en realiteit zijn niet denkbeeldig. Na ontvangst van de opdracht komen daarom monteurs inmeten. Met deze gegevens ontwerpen de ingenieurs een lamellensysteem op maat. De klant, architect of adviseur ontvangt de tekeningen ter goedkeuring.

Na goedkeuring kan de productie starten. Dat betekent zagen, behandelen en assembleren. Aluminium lamellen wordt gecoat of geanodiseerd. Ook anodiseren kan in uiteenlopende kleuren. Tijdens de assemblage worden de verschillende onderdelen samengevoegd en correct afgesteld.

Installatie

In Nederland en Vlaanderen installeert Sunshield in de regel zelf. Na afronding van de installatie laten de monteurs zien hoe je het louver systeem bedient. Of dat nu met een wandschakelaar, een afstandsbediening of een app gebeurt; het is eenvoudiger dan de bediening van een slimme TV.

Louver systemen hebben weinig onderhoud nodig. Preventief onderhoud kan de bedrijfszekerheid wel vergroten. De keuze loopt van volledig ontzorgen met een onderhoudscontract inclusief schoonmaken, tot incidentele onderhoudsbeurten. Ook de dienstverlening is altijd maatwerk.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top