Bij dit landhuis lopen de louvers op rolletjes
Sunshield Unieke Louvers

Bij dit landhuis lopen de louvers op rolletjes

Schuifpanelen met lamellen voor ramen en deuren bieden het beste van twee werelden. Wil je de zon weren of privacy? Sluit het scherm. Voor vrije toegang en een vrij uitzicht schuif je ze open.

Delen:

In het Noord-Brabantse Overloon zijn gevels van een landhuis voorzien van verschuifbare panelen met aluminium louvers.

Verschuifbare louver panelen zijn een speciale toepassing van buitenzonwering. In de fabriek worden panelen compleet met lamellen geassembleerd.

Dat is altijd maatwerk, want afmetingen variëren en de maximale breedte van een segment is afhankelijk van het gekozen lameltype.

Op locatie worden de rail aan de bovenzijde en de geleider aan de onderkant gemonteerd. Vervolgens worden de panelen met lamellen in deze rails geplaatst.

Wil je een louver systeem met schuifluiken openen of sluiten, dan verplaats je het paneel in zijn geheel van links naar rechts of omgekeerd.

Bij dit vrijstaande huis is de kopgevel aan straatzijde voorzien van twee verschuifbare louver systemen. Het linker paneel bestaat uit twee segmenten, is twee meter breed en gemotoriseerd.

Je kunt meerdere elementen combineren in een paneel. Het rechter paneel aan de voorgevel is ruim een meter breed en wordt handmatig verplaatst.

Aan de zijgevel op het westen zijn twee schuifsystemen geplaatst. Beide zijn drie meter breed en bestaan uit twee elementen. Het linker paneel wordt motorisch bediend, het rechter handmatig.

Alle panelen zijn 2,6 m hoog en zijn gecoat in RAL 7039, kwartsgrijs. De twee motoren zijn trouwens voorzien van een afstandsbediening, wel zo gemakkelijk.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top