De laatste trends en nieuwste kleuren in de keukenwereld

Van werkbladen, toestellen en kranen tot kastindelingen en keukenfronten. Bij DSM Keukens vind je de laatste trends en nieuwste kleuren van de keukenwereld. Een waar keukenparadijs! 

Moderne keuken met warme aardetinten en luxe afwerking

Deze keuken combineert aartetinten met een stijlvolle Royal Oak afwerking. De verticale greeplijsten en het opgedikt keramische werkblad zorgen voor luxe. De afgeronde zijkanten, afgewerkt met Puntofino schilderstechniek voegen een verfijning toe terwijl de zitbank ideaal is voor kleine ruimtes. Met een AEG SaphirMatt-kookplaat en een extra brede koelkast biedt de keuken stijl en functionaliteit. Een perfecte balans tussen modern design en gebruiksgemak.  Meer inspiratie voor moderne keukens vind je hier.

DSM - moderne keuken met aardetinten
Bron: DSM

High-end en pure luxe

Deze donkere keuken straalt luxe uit. Met ATAG-apparaten in black steel. De matzwarte kookplaat en Quooker kraan versterken het strakke design, terwijl het Fior di Bosco werkblad elegantie toevoegt. De Sahara Noir rugwand biedt diepte, en de Elevate balansdeur geeft toegang tot een wijnpresentatie. Zwevende Novy Shelf Pro leggers met bewegingsverlichting creëren een moderne sfeer. Een ideale mix van design en technologie.

DSM - high-end keuken en pure luxe
Bron: DSM

Opvallende amarant kleur

Deze keuken in een opvallende amarant kleur straalt karakter en levendigheid uit. Het afgeronde kunststof werkblad biedt een uitnodigende uitstraling. Een elegante boognis met legplanken en indirecte LED verlichting voegt sfeer toe. Met een Whirlpool combi-magnetron biedt de keuken praktische oplossingen zonder in te boeten op stijl. Een perfecte mix van speels design en efficiëntie.

DSM: keuken in amarant kleur
Bron: DSM

Moderne stijl met een twist

Een keuken in typisch moderne stijl heeft witte fronten gecombineerd met zwarte tinten. Om hier eens variatie in te brengen zijn de greeploze witte fronten in deze keuken gecombineerd met houtkleurige fronten in het zwart. Er is een eetplaats voorzien om nog steeds de gezellige sfeer in huis te halen.

DSM: keuken in moderne stijl met een twist
Bron: DSM

Een Scandinavische leefkeuken om U tegen te zeggen

Een keuken is het hart van je huis, en dat voel je meteen in deze leefkeuken. Het kookeiland biedt niet alleen een ideale plek om te koken, maar is ook verlengd met een gezellige zitplaats. Daarnaast is er een extra eettafel, perfect voor samenkomen en lange gesprekken aan tafel. Om De eyecatchers van deze keuken: het afgeronde kalkstenen werkblad en de barkast met geïntegreerde verlichting. Meer keukens met een kookeiland vind je hier.

DSM: een scandinavische leefkeuken
Bron: DSM

Bohemian: tijdloos landelijk

Keukens in een bohemische stijl zijn helemaal trendy! In deze keuken is er gekozen voor een combinatie van witte fronten voor de onderkasten en warme houtlook voor de kolomkasten. Het opgedikte werkblad voegt een moderne touch toe, terwijl de mortex eettafel een trendy interieuritem is dat perfect past binnen de bohemian style. Het geheel ademt een rustige sfeer. Met zijn harmonieuze mix van stijlen nodigt deze keuken uit tot inspiratie en gezelligheid, waar elk moment wordt gekoesterd.

DSM: bohemian keuken, tijdloos en landelijk
Bron: DSM

Tijd voor happy hour!

Zoals we regelmatig aanhalen is de keuken het hart van je huis. Deze keuken voegt daar een hele nieuwe dimensie aan toe. Een keuken kan dé ideale plek zijn om gezellig iets te drinken met vrienden en familie. Door een verhoogd barelement toe te voegen aan het kookeiland en een barwand met wijnklimaakast te integreren in de ruimte waan je je meteen in een openhartelijke sfeer!

 
DSM: bohemian keuken, tijdloos en landelijk
Bron: DSM

Green is the new black

Deze keuken straalt dankzij het nieuwe kleur muntgroen een frisse stijl uit. De langwerpige horizontale grepen en witte tegels voegen een vleugje rustieke charme toe. Een nis in houtlook biedt een extra dimensie om je favoriete kookboeken of decoratie te tonen. Ontdek nog meer foto’s van deze keuken.

DSM: green is the new black keuken
Bron: DSM

Meer interieur- en (ver)bouwinspiratie op onze blog

Wil je meer tips, trends en nieuws ontvangen? Schrijf je dan nu in op de nieuwsbrief van Bis, bouw- en interieursalon en ontvang iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie en tips uit de (ver)bouw- en interieursector.

DEEL DEZE BLOGPOST

Scroll naar top