Nieuwe showroom
Hintex

Nieuwe locatie, inspirerende showroom

Hintex is reeds verhuist naar een nieuwe locatie. Op deze locatie vindt u niet enkel ons nieuwe kantoor maar ook de volledig nieuwe, inspirerende showroom.

Delen:

Na een periode van voorbereidingen en zorgvuldige planning, zijn we verheugd om aan te kondigen dat Hintex officieel is verhuisd naar een gloednieuwe locatie. Met trots openen wij de deuren van onze volledig vernieuwde showroom, die ontworpen is om uw creativiteit te prikkelen en u te inspireren voor al uw schilderprojecten.

Onze nieuwe showroom, gelegen aan Schaapschuur 3/15 te Affligem, biedt een moderne en gastvrije omgeving waarin u onze uitgebreide collectie verfproducten en afwerkingen kunt verkennen. De verhuizing naar deze locatie stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn, met verbeterde faciliteiten en meer ruimte om ons veelzijdige aanbod te presenteren.

De showroom is niet alleen groter, maar ook ontworpen met uw inspiratie in gedachten. Met speciaal ingerichte presentatiezones tonen we de nieuwste trends in kleur en techniek. Van gedurfde accentmuren tot subtiele ton-sur-ton combinaties, onze showroom is een ware speelplaats voor uw creatieve ideeën.

Bij Hintex staat de klant altijd centraal. Onze nieuwe locatie biedt uitgebreide parkeerfaciliteiten, een ontspannen sfeer, en een vriendelijke ontvangst. Bovendien hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan; onze showroom is ingericht met milieuvriendelijke materialen en onze verfproducten voldoen aan de hoogste ecologische standaarden.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top